Service & onderhoud

Een verwarmingsketel of c.v. installatie moet regelmatig worden nagekeken en bijgesteld. Een kleine afwijking is vaak al genoeg om uw rendement flink te verslechteren en dit is kostbaar.

Verder is preventief onderhoud belangrijk om storingen te voorkomen, de levensduur van de toestellen te verlengen en veiligheid te garanderen. Veel mensen die bij ons een c.v. installatie kopen, kiezen er daarom vaak voor om de installatie jaarlijks na te laten kijken. Wij hebben daarom ook diverse onderhoudscontracten waar u een keuze uit kunt maken.

Het preventief onderhoud werkt zo dat wij op eigen initiatief ieder jaar rond dezelfde periode u een brief sturen met daarin een afspraak. Mocht deze afspraak niet uit komen kunt u altijd contact opnemen om deze afspraak te verplaatsen. Als klant bij Installatiebedrijf Daub heeft u uiteraard voorrang bij storingen, ook in het weekend en met de feestdagen.

Wij adviseren niet alleen de mensen met een c.v. ketel om het toestel schoon te laten maken, maar ook geisers, kachels, mechanische ventilatie, airco’s en warmte-terugwin units hebben onderhoud nodig.

Voor prijzen en/of vragen kunt u contact opnemen met ons, wij zullen u dan verder adviseren.

U heeft Adobe Acrobat Reader nodig om ons contract te kunnen openen. Dit gratis programma kunt u downloaden op www.adobe.nl